Kenapa Najib tidak nafi akaun Ambank miliknya?

MUHAMMAD FAIZAL | 07 Julai 2015

IMAGE

TERSANGAT pelik bila Najib dituduh WSJ menerima sejumlah wang dan dimasukkan ke dalam akaun Ambank tidak tampil menafikan perkara tersebut.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

'Who would be the next 'Allahyarham'?'

LanH Lanh14@englishsection.com | 05 Julai 2015

TIME flies very fast; by the time readers are reading this article weeks has passed since we started 'puasa' (fasting) in the holy month of Ramadan. Recently an old mate posted in our e-group a list...

Dewan Muslimat hargai kakitangan Harakah

MUHAMMAD FAIZAL
.

USTAZAH Nuridah Mohd Salleh ketika menyampaikan hamper tersebut berkata DMPM sentiasa menghargai usaha yang dilakukan kakitangan Harakah.

Apa lagi yang Malaysiakini mahu agendakan?

HARAKAHDAILY
.

SAYA dengan ini menafikan sekeras-kerasnya tajuk jahat sensasi yang dicipta oleh Malaysiakini: Like Anwar, there must be four witnesses for Najib.

Merebut ganjaran 10 malam terakhir Ramadan

HARAKAHDAILY
.

MARILAH kita memohon supaya Allah Taala menyelamatkan negeri dan negera kita yang tercinta ini daripada bala bencana dan malapetaka kerana kerakusan manusia.

Najib tidak endah teguran saya - Tun M

HARAKAHDAILY
.

DULU saya sokong Najib, sekarang saya terpaksa bersuara dan tarik balik sokongan. Saya sudah tegur dia, Najib tidak endah pandangan saya, kata Tun Mahathir.

Seruan baru, berhari rayalah di rumah sahaja

HARAKAHDAILY
.

TIDAK lama lagi LPT2 ini juga akan dikenakan bayaran tol, macam yang selalu saya alami apabila ke Lembah Klang atau menyusur negeri-negeri Pantai Barat.